O meni

Moje ime je Lidija Polajžer, bolje poznana pa sem bila vrsto let pod psevdonimom Anina.

Večkrat sem že vprašala ljudi, kako bi me opisali in takorekoč pri vseh sem dobila odgovor, veš, ti si tako nenavadna. Si super, a tako zelo drugačna. Da, tudi sama se zavedam, da sem drugačna in bila so tudi obdobja, ko sem želela (in tudi sem) ta del sebe zanikati. Takrat je tudi nastalo “nadomestno” ime Anina, s katerim sem lažje raziskovala tudi sebe in se našla …

Od nekdaj me v življenju vzpodbuja želja po znanju, razumevanju pojavov in v iskanju vzrokov za njih. V otroštvu sem bila navdušena nad matematiko, fiziko in logiko. Prepričana sem bila v znanost in navdušena nad njo. Tako eksaktna, dokazljiva in brez napak (vsaj tako sem jo takrat dojemala).

Si predstavljate zmedo, ko se je začel v meni zelo močno pojavljati čut jasnovidnosti? Čisto nasprotje logike. Narobe svet. Okolica ni bila ravno primerna za razvijanje daru jasnovidnosti, tako da sem ga navidezno zanikala, čeprav ko pogledam nazaj danes vem, da me je vodil skozi življenje že takrat.

Čuta jasnovidnosti ne moreš izklopiti, zatajiti. To je enostavno del tebe in komaj ko začneš razumeti in spoštovati to darilo, lahko svobodno zaživiš resnični jaz.

Karakterni miks moje želje po razumevanju in naravni dar jasnovidnosti, sta mi tako skupaj omogočila inovativen pristop v energijski svet človeka, narave – v življenje.

Svoj dar jasnovidnosti uporabljam za odkrivanje blokad v ljudeh, travm, ki se jih sami nemalokrat niti ne zavedajo in najdem optimalno pot za boljšo kvaliteto življenja. Pomagati ljudem postati to, kar so, je postal moj način življenja in resnično uživam v tem. Uresničujem vizijo, saj verjamem tudi v našo skupno čudovito prihodnost.

Na kratko,
* sem jasnovidna in jasnočutna
* razvila sem lastne tehnike energijskega čiščenja podzavesti, ki dajejo takojšnje rezultate
* preko 25 let aktivnega raziskovanja duhovne, energijske plati človeka, življenja
* od leta 2005 profesionalno delam z ljudmi, na področju osebne rasti in preobrazbe
* imam izkušnje na raznolikih področjih (individualne terapije, delavnice, predavanja, pisanje člankov, meditacije, team buildingi,
delo s prodajnimi skupinami, motivacijski treningi, energijska čiščenja prostorov, energijski izdelki, …)

Z darom jasnovidnosti in jasnočutnosti poiščem neravnovesje v vas in vam z lastno tehniko  pomagam spremeniti podzavest, da vas podpira v življenju, namesto da bi vas zavirala. Področja, na katerih lahko s to tehniko delam so praktično brezmejna, le nekaj teh …

* sprejemanje ljubezni v življenje
* čiščenje travmatičnih izkušenj
* odpravljanje strahov / fobij
* razrešitev ponavljajočih se vzorcev v življenju
* zdravljenje odnosov (s starši, partnerji, prijatelji, …)
* kvalitetno partnerstvo
* odkrivanje osebnosti posameznika
* manifestacije
* dvig kvalitete življenja
* zakonsko svetovanje
* energijsko čiščenje preteklih življenj
* energijska podpora pri žalovanju​
* medij …​

Včasih delamo samostojne terapije, na katerih rešujemo konkretne težave, če pa želite konkretno spremeniti svoje življenje, delamo redno. Tempo vedno določate sami, glede na želje, pričakovanja in seveda rezultate.