Denar je energija

Si vedel-a, da je denar energija? Da, energija. Tako, kot sem energija jaz in si energija ti, tako kot je energija medij, s katerim bereš ta zapis. Tudi tvoji prijatelji so energija. Pa kar poglejva tvoj odnos do prijateljev. Mar jih žališ, obupuješ nad njimi ko niso vedno s tabo, jim govoriš, da smrdijo in si po rokovanju z njimi umivaš hitro roke? Vse to, delajo množice ljudi … denarju.

Denar je za množice umazan,  vedno ga je premalo in na splošno je znan kot hudičevo delo. Nemalokrat sem na začetku svoje poti v duhovnost slišala, da ne smem računati za svoje delo. Da tisti, ki smo »od boga poslani«, moramo služiti ljudem brezplačno in da tisti, ki računa, je šarlatan. Priznam, da sem na začetku živela v tem prepričanju, da pa že imajo prav, če jih toliko misli tako. A ko sprevzame vodstvo v življenje tvoj notranji jaz, ti postane marsikaj jasno.

Denar je pravzaprav čudovita energija, ki je ustvarjena za to, da doprinese lahkotnost v svet.  Komaj ko najdemo v svetu ravnovesje, bomo tudi kolektivno spoznali lepoto energije denarja. Trenutno je vloga ega v ljudeh in boj za moč še premočen za kolektivni sij tega, a vsak posameznik daje kolektivno zavest v ravnovesje, zato le pogumno.

Denar je tvoj prijatelj, zato ga ceni in spoštuj. Vreden-na si imeti čudovite prijatelje v  vseh oblikah.