Usodnice

Usodnice so energijske plošče,ki so nastale po »naročilu« energij v eni mojih meditacij. V meditaciji sem videla tako obliko, navodila za uporabo, ime in možnosti, ki jih Usodnice nudijo. Najprej sem jih dolgo časa testirala in še sama sem bila presenečena nad tem, kako hitro je njeno delovanje. Sčasoma, so začeli Usodnice uporabljati tudi drugi in danes, je marsikomu zelo dobrodošlo duhovno zatočišče in čudovita »magična paličica« za čudovit jutri.

S svojo energijo vam pomagajo v življenju do ciljev in odličnega počutja, ter so hkrati vaše zatočišče, ko vam je hudo in potrebujete oporo. Vsako Usodnico ročno izdelam v sodelovanju z Ateljejem Duša, v njo odtisnem svojo roko, ter jih energijsko napolnim s pozitivno energijo in z nalogami, ki naj jih opravlja. Usodnice so zaščitene pred negativnimi in prepovedanimi namerami in vam tako prikličejo v življenje le tisto, kar je najbolje za vas, pa čeprav se sami tega mogoče sami niste niti zavedali.

Usodnice se razlikujejo glede na velikost, predvsem pa glede na nalogo, ki jo opravljajo.

USODNICA POZITIVKA

  • Manifestiranje, oziroma uresničevanje ciljev in sanj, ki jih vi določite s pisanjem le-teh. 
  • Zdravi manjše zdravstvene težave in slabše počutje (pomanjkanje energije, glavobol, slabost, zobobol …).
  •  Prostor, v katerem je postavljena polni s pozitivno energijo že sama po sebi.
  • Mala Usodnica Pozitivka  (20cm x 20 cm)
  • Velika Usodnica Pozitivka (30cm x 30 cm)
  • Barve: zelena, modra, rdeča, oranžna in vijolična.

 

USODNICA ČISTILKA

Usodnica Čistilka je na prvi pogled enakega izgleda kot Usodnica Pozitivka, razlika je na pogled le v beli piki na dlani, seveda pa je tudi energijska informacija v Usodnici drugačna, čistilna.

Včasih smo polni jeze, besa, bodisi nase ali na koga drugega, razočarani in polni neodgovorjenih vprašanj. Takrat večina ljudi vse to zadrži v sebi, saj naj bi se ne spodobilo kazati negativnih čustev. Usodnica čistilka je tista, ki očisti vsa ta negativna čustva, vso jezo in bes, ter le-to spremeni v ljubezen in pozitivno energijo. Z njeno pomočjo se počutite lažje, bolj svobodno. Nudi energijsko uteho in lažje razumevanje določenih dogodkov, situacij in ljudi.

  • Mala Usodnica Čistilka  (20cm x 20 cm) – cena 35 eur
  • Velika Usodnica Čistilka (30cm x 30 cm) – cena 45 eur
  • Barve: zelena, modra, rdeča, oranžna in vijolična .

DVOJNA USODNICA

Dvojna Usodnica združuje vlogo in lastnosti Usodnice Pozitivke in Čistilke v eni sami, fizično združeni plošči. – cena 70 eur

Velikost: 30cm x 50 cm

Barve: zelena, modra, rdeča, oranžna in vijolična.

 

Ob izbiri svoje Usodnice izklopite logiko in razmišljanje, ter uporabite notranji glas. Za vas je prava tista, ki vas »pokliče«.

  • Izdelava po naročilu!