Terapije

Sama sem zelo dobro preizkusila preobrazbo in predvsem iskanje resnične lastne podobe. Prepotovala sem zelo dolgo pot, saj sem trmaste narave in nisem znala prositi za pomoč. Moja zelo dolga in nemalokrat trnova pot, mi danes pomaga, da bolje razumem ljudi, s katerimi delam. Moj osnovni namen je, da za vas to pot vsekakor skrajšam in vam olajšam poti, ki sem jih prej že sama prehodila. Velik del mojih blokad na poti je bilo nesprejemanje mojega daru jasnovidnosti in jasnočutnosti. Le ta, pa je danes postala moja velika prednost pri delu z vami. Je vzrok, da vaša preobrazba poteka hitreje in bolj lahkotno (čeprav je pot še vedno velikokrat zelo pestra).

Delam celostno in tako pokrivam zelo širok spekter raznovrstnih težav, ki se ljudem pojavljajo v vsakdanu. S pomočjo daru jasnovidnosti jasno zaznam vir težave in tako delam direktno na vzroku, kar daje hitre in dolgoročne rezultate.

Sem zagovornica uporabne in preproste »duhovnosti« in moj osnovni cilj je, da posameznik, s katerim delam, zaživi to, kar je v sebi. Delamo lahko kratkoročno, na točno določenih izzivih ali pa dolgoročno, na celostni preobrazbi. Delam energijsko in na razumski ravni. Povežem se z vami in z branjem energij določim vzrok za težavo, ki jo potem z lastno tehniko odpravim. Rezultate ponavadi začutite še isti dan. Hkrati vas naučim, kako lahko veliko zase naredite sami z različnimi tehnikami, ki so največkrat že preizkušene, kdaj pa najdemo kakšno novo celo skupaj,

Sem direktna, realna in vam povem, kako stvari stojijo, predvsem pa, kako jih bomo skupaj spremenili tako, da vam bo to optimalno ustrezalo.  

Delam na vseh področjih težav, ki se vam pojavljajo, pa tudi, če želite v svojem življenju doseči le boljše počutje, osebno srečo … bolj kvalitetno življenje.

Najbolj pogosta področja, s katerimi se ukvarjam:
1. Odprava čustvenih blokad in strahov – fobije.
2. Čiščenje travmatičnih izkušenj.
3. Odprava ponavljajočih se vzorcev na raznolikih področjih.
4. Razreševanje odnosov (s starši, prijatelji, partnerji, …).
5. Različne težave na področju partnerstva.
6. Svetovanje za pare – razreševanje partnerskih konfliktov.
7. Reševanje izzivov na področju kariere.
8. Iskanje in uresničevanje življenjskega namena.
9. Razreševanje karme iz preteklih življenj.
10. Razreševanje »ne povedanega« s pokojnimi.
11. Odprava težav v fizičnem ravnovesju, boleznih.
12. Kreacija življenja po lastnih željah posameznika.
13. Celostna osebnostna preobrazba.

Čudovita posledica vseh teh in tudi drugih področij pa je … Dvig kvalitete življenja.

Prva terapija traja vedno 1 uro (cena 80 eur), ob nadaljnem delu sami izbirate tempo dela –  1 urne, 2 urne (125 eur) ali 3 urne terapije (cena 180 eur). Terapije si lahko sledijo v razmaku s pavzo vsaj 3 tednov.

Terapije lahko izvedemo osebno (v Šempetru v Savinjski dolini) ali preko telefona.

Rezerviraj  svoj termin na anina@cudovitozivljenje.si ali 040 310-011.

Čakalna doba je zelo raznolika, vedno pa je bolje, da si termine rezervirate čimprej.