Pot do sebe

Včasih je pot daljša, ampak vedno jo je vredno prehoditi, saj je cilj vedno tako čudovit …
Terapija Pot do sebe, je izjemno močno čiščenje blokad, z rezultati, ki se nalagajo dlje časa, kot pri klasični terapiji.
Ta terapija je primerna za tiste, ki ste pri meni že predelali program osebnostne preobrazbe in doda to čiščenje le še piko na i.
S tem čiščenjem odpremo še globlje pot do resnične osebnosti vsakega posameznika. Lahko bi rekla, da se ob terapiji posameznik energijsko rodi v svet, ki je domač njegovi/ njeni duši.
Lahko delamo v živo ali po telefonu. Terapija traja lahko uro ali dve … odvisno od vsakega posameznika.
Doživetja strank po terapiji:
“Terapija Vrnitev k sebi/sebe, ki sva jo z Anino opravljali nazadnje, je izredno močna terapija oz. čiščenje, katerega posledice se kažejo še mesece po sami izvedbi. Dlje časa, ko mineva, bolj ugotavljam kako močna je ta terapija. Priznam, da kar malo zamaje tla pod nogami. Ampak na dober način!

Prve dni po terapiji se mi je dogajalo, da so se mi tekom dneva določene misli zasidrale v glavo in me zadele kot resnice, ki sem jih slišala že tudi kdaj prej, celo večkrat! Ampak tokrat jim nisem mogla obrniti hrbta, nisem jih več mogla “pomesti pod preprogo”. V času nekaj tednov se je začela sestavljati večja slika, in sicer, da so te, na videz majhne, resnice del večje slike o meni. O tem kdo sem (v tem življenju, v tem telesu). Situacije in ljudje okrog mene so se izkazali kot vedno bolj jasna ogledala tega, kar pri sebi že dlje časa želim in čutim, da bi morala spremeniti in na nek način mi je dal zagon občutek, da res vem kaj je potrebno storiti.

Pri meni je bil to velik premik k temu, da sem spet začela poslušati samo sebe in se malce nehala ozirati na druge ter si dovolila sebe postaviti na prvo mesto. Predvsem pa sem tudi začela prepoznavati vzorce obnašanja in delovanja pri drugih, ki so me opozarjali na svoje lastne sodbe glede sebe ali drugih, ki konstantno smetijo moj vsakdan. In začela sem zavestno opuščati sodbe, pa čeprav je bilo in je še vedno težko.

Ker pa pri meni veliko stvari preraste v prekomerno razmišljanje, je ta terapija spodbudila tudi nekatere nove smeri razmišljanja, ki se še vedno odvijajo, večinoma pa se navezujejo na mojo vlogo v tem svetu in kakšen namen ima moje življenje. Tisto, s čimer si nekateri razbijamo/jo glavo večji del življenja. Na pot uresničitve svojih sanj sem namreč že uspešno stopila, prav s pomočjo Anine, vendar se moji cilji ves čas spreminjajo in, ko uspešno dosegam manjše cilje, se v meni formirajo novi in iz najglobjih globin prihajajo na površje tisti, ki se jih niti upala nisem sanjati do sedaj. Zdaj pa sem odprla tudi to poglavje, ampak, ker čutim, da me trenutno misel nanje še vedno vodi v prekomerno razmišljanje, sem zaenkrat pri tem vprašanju kar se da v vlogi opazovalca misli, ki se porajajo in se raje posvečam umirjanju in krepitvi vere vase, samozavesti in razvijanju občutka lastne vrednosti.

Če povzamem, bi rekla, da je ta terapija lahko res ena pomembna življenjska prelomnica, vendar pa bi rekla, da je predpogoj, da je oseba že predhodno imela izkušnje s podobnimi čiščenji in/ali je že stopila na pot zavedne osebnostne rasti, saj bi znala za nekoga, ki je na tem področju popoln začetnik povzročiti malce zmede. “

Unicorn lady

________________________________________________________________________________________________________

” Že med terapijo so bili v meni novi občutki, najprej malo nelagodni, potem pa se mi je zdelo, kot da sem se ravnokar rodila končno točno tam, kamor spadam. Počutila sem se, kot da sem prišla domov. Vse je drugače in hkrati domače, končno. Bolje razumem samo sebe in po  dolgem času vem, kaj si želim. Lažje se odločam in bolj verjamem vase. Spremembe pa se vrstijo  ena za drugo – vsak dan. Še vedno!”
Tanja

________________________________________________________________________________________________________

“Začetek junija sem se odločila, da bom poskusila Aninino novo terapijo, Pot do sebe. Takoj po terapiji sem se počutila malo izgubljena, tako kot, da bi se ravnokar pojavila v tem življenju. Vse v okolici mi je bilo zelo drugačno, drevesa, ljudi, tla, nebo, svetloba… nič mi ni bilo jasno ampak občutek je bil fantastičen. V sebi sem začutila novo pozitivno energijo. Počutila sem se popolnoma mirno in sproščeno, kot, da bi mi nekdo odnesel skrbi in strahove.
Ko sem ponoči poskušala zaspati, mi je glava začela delati tako hitro, da sploh nisem mogla dohajati misli. Občutila sem ogromno jeze, solze so lile, težko sem dihala, na trenutke sem se dušila.. bilo mi je dovolj, da se stvari, ki so mi najbolj pomembne v življenju kar ne zgodijo, da še vedno ni pravi trenutek. Nisem več vedela za kaj sploh živim, nič ni imelo smisla. Potem pa sem se počasi umirila in zaspala.
Naslednji dan sem bila zelo produktivna in sem se počutila odlično.
Potem pa so mi dan za dnem, začeli izginjati začarani krogi v katerih sem bila leta, večinoma celo življenje. Na izpitih, nisem več dobivala vsa tista vprašanja, ki jih nisem znala, ampak taka, na katere sem z veseljem odgovarjala. Končno sem za sabo pustila zelo slabo ljubezensko izkušnjo. Vedno lažje se mi je skoncentrirati na dobre stvari in ugasniti slabe. Vsak dan sem bolj zadovoljna s svojim telesom in se dejansko zavedam in čutim da sem lepa. Prej sem se za vsako napako psihično maltretirala, sedaj pa si jih oprostim in celo uživam, ko mi kaj ne uspeva čisto tako »kot bi moglo«. Nehala sem biti psiholog ostalim, ampak jih samo razumem in ne poskušam rešiti problemov namesto njih. Začela sem izžarevati sebe in izpustila potrebo po mnenju in potrditvi drugih. Globoko v meni so se začele velike spremembe, ki so posredno povzročile tudi čudovite spremembe v moji okolici. Čutim, da sem vedno bližje sama sebi. Hvala Anina  
Ana”