Energijsko čiščenje prostorov

Vse in vsakdo izmed nas oddaja svojo vibracijo, svojo energijo v svet. Ta vibracija je odvisna od mnogih dejavnikov, kar je najbolj pomembno pa je to, da lahko to vibracijo spremenimo.

Tudi naši bivalni prostori in naši poslovni prostori oddajajo svojo vibracijo, ki nam bodisi lajša ali pa otežuje življenje. Vsak prostor ima tako kot mi sami, svojo preteklost, svoje  izkušnje, svoje vzorce. Vse to, pa lahko tudi v prostoru očistimo in mu damo nov namen, ki nas podpira v našem življenju in na našem delovnem mestu.

Vsak prostor ima svoj namen, ki mu prostor sledi. Vprašanje je le, če ste ta namen prostoru vtisnili vi, prejšnji lastnik ali pretekle izkušnje?

Če živite v stanovanju, ki je zamenjalo že nekaj lastnikov, in še ni bilo energijsko očiščeno, vpliva na vas energija vseh ljudi in dogodkov iz preteklosti. Tudi novogradnje so napojene z energijo posesti, delavcev in dogodkov iz daljne preteklosti. Vsak prostor enostavno potrebuje vedenje, da ste sedaj vi tisti, ki mu mora prostor služiti. Vedeti mora, da je to vaš dom oziroma delovni prostor in kako se želite v njem počutiti, kaj želite s pomočjo tega prostora doseči.

Določanje namena prostora vam pomaga dosegati harmonijo v življenju, izboljša počutje in vas podpira pri doseganju vaših ciljev.

Med čiščenjem prostora se povežem z njim, zbiram informacije in hkrati čistim prostor negativnih vzorcev ter nalagam nove, ki so v ravnovesju z vami. Energijsko čiščenje delam temeljito, vsak prostor posebej in potem še skupaj celotno stavbo z okolico.  Med čiščenjem se nemalokrat pojavijo razni nasveti, kaj lahko tudi sami storite, da prostor dobi še večjo moč.

Po opravljenem čiščenju prostor  zaščitim pred negativnimi vplivi, da tudi ohrani vaš nov namen. Ta zaščita drži ponavadi pol leta, zato priporočam obnovo te zaščite vsake pol leta, kar delam na daljavo. Tako ponovno čiščenje prostorov v živo ni več potrebno, razen če želite popolnoma spremeniti namen prostora (spremeniti v poslovni prostor, spremeniti dejavnost, ipd.) To vam prihrani večkratno čiščenje prostora in seveda konstantno odlično počutje.

Energijsko čiščenje prostorov priporočam vsem.

Vsakdo bo občutil  veliko razliko pred in po čiščenju. Ne glede na to ali je vaš dom ali poslovni prostor novogradnja ali pa je stavba že starejša, vsak prostor potrebuje sinhronizacijo energij z vami.

Če se komaj odločate za gradnjo ali prenovo nepremičnine, priporočam čiščenje že pred začetkom samih del, saj bodo le-ta tako potekala  bolj gladko in pravilno.