Energijsko čiščenje nepremičnin

So stavbe, kjer se vedno počutimo odlično in so tiste, v kateri se kljub lepemu interjerju počutimo slabo … to je energija, ki se nabira v stavbah in čiščenje prinaša tako boljše počutje, kot lepše življenje …

Vse in vsakdo izmed nas oddaja svojo vibracijo, svojo energijo v svet. Ta vibracija je odvisna od mnogih dejavnikov, kar je najbolj pomembno pa je to, da lahko to vibracijo spremenimo.

Tudi naši bivalni prostori in naši poslovni prostori oddajajo svojo vibracijo, ki nam bodisi lajša ali pa otežuje življenje. Vsak prostor ima tako kot mi sami, svojo preteklost, svoje negativne izkušnje, svoje vzorce. Vse to, pa lahko tudi v prostoru očistimo in mu damo nov namen, ki nas podpira v našem življenju in na našem delovnem mestu.

Če živite v stanovanju, ki je zamenjalo že nekaj lastnikov, in še ni bilo energijsko očiščeno, vpliva na vas energija vseh ljudi in dogodkov iz preteklosti. Tudi novogradnje so napojene z energijo posesti, delavcev in dogodkov iz daljne preteklosti. Vsak prostor enostavno potrebuje vedenje, da ste sedaj vi tisti, ki vam naj prostor služi. Vedeti mora, da je to vaš dom oziroma delovni prostor in kako se želite v njem počutiti, kaj želite s pomočjo tega prostora doseči.

Med čiščenjem prostora se povežem z njim, zbiram informacije in hkrati čistim prostor negativnih vzorcev ter nalagam nove, ki so v ravnovesju z vami. Energijsko čiščenje delam temeljito, vsak prostor posebej in potem še skupaj celotno stavbo z okolico. Med čiščenjem se nemalokrat pojavijo razni nasveti, kaj lahko tudi sami storite, da prostor dobi še večjo moč. Po opravljenem čiščenju prostor še zaščitim pred negativnimi vplivi. Ta zaščita drži navadno pol leta, zato priporočam obnovo te zaščite vsake pol leta, kar delam na daljavo. To vam prihrani večkratno čiščenje prostora in seveda konstantno odlično počutje v očiščenih prostorih.

Energijsko čiščenje prostorov priporočam vsem. Vsakdo bo občutil  veliko razliko pred in po čiščenju. Ne glede na to ali je vaš dom ali poslovni prostor novogradnja ali pa je stavba že starejša, vsak prostor potrebuje sinhronizacijo energij z vami. Če se komaj odločate za gradnjo ali prenovo nepremičnine, priporočam čiščenje že pred začetkom samih del, saj bodo le-ta tako potekala dosti bolj gladko in pravilno.

Priporočam, da pred mojim obiskom pustite stanovanje takšno kot je vedno, da ga ne pospravljate dodatno in prilagajate. Reakcija po energijskem čiščenju pa je velikokrat veliko generalno čiščenje, ko se znebite vseh stvari, ki vam ne služijo in vas le obremenjujejo.

Ob čiščenju potrebujem vaše želje, kako se želite v prostoru počutiti, kaj želite doseči … čim več želja napišite na bele liste z lepopisom.

Rezultat je sveža energija, odlično počutje, odprava raznih prej prisotnih težav, večja produktivnost in uresničevanje želja, ki so bile izražene ob samem čiščenju.

Če ste lastniki podjetij, vam zelo priporočam čiščenje vaših poslovnih prostorov, saj so razlike v poslovanju izjemne. Seveda žal vedno vsi lastniki podjetij čiščenja ne sprejemajo in v tem primeru delam posamična energijska čiščenja delovnih mest za posameznike. Takšna čiščenja delam na daljavo, ter vsebujejo celotno čiščenje poslovnih prostorov, z poudarkom na vašem delovnem mestu, a le za vas. Tako se počutite na delovnem mestu bolje in delovno mesto dobi namen, ki si ga sami izberete.