Delavnica “POT DO SEBE”

Pred leti sem delala delavnice z imenom Svojo usodo kreiramo sami. Zelo obiskana delavnica, preko katere so mnogi, občutno spremenili svoje življenje. Glede na to, da takrat sama še nisem poznala mere med delom in prostim časom, so me počasi izčrpale toliko, da sem jih končno ukinila. Po par letih, pa sem iskreno, začela pogrešati to energijo dela s skupino in sem se odločila, da jih obnovim. Naenkrat so se prijave nabirale tako počasi, da so prijavljeni raje začeli hoditi na individualne terapije.  Spraševala sem se zakaj se v meni pojavlja takšna želja po delu s skupino, a delavnice Svojo usodo kreiramo sami, nikakor ne speljemo. Končno se mi je posvetilo, da jaz nisem več tista oseba, ki je vodila tiste delavnice. Moja znanja so se spremenila in vse tisto, kar sem vedela takrat, je danes le del tistega, kar vam lahko dam danes. Poleg tega poznam danes bolje svoje meje in nikakor ne more biti danes delavnica speljana po enakem receptu.

Tudi moje tehnike za spreminjanje življenje vsakega posameznika so danes močnejše in hitrejše, tako da sem pravzaprav ljudi (iz navade) želela peljati s kolesom, čeprav imam v “garaži” vesoljsko plovilo! 🙂 Obožujem Univerzum, ker mi enostavno ne dovoli speljati stvari, ki niso v najvišje dobro vseh vpletenih! Sama včasih potrebujem malo časa, da kdaj najbolj odbite ideje spregledam … ampak vse ob svojem času!

 

Tako torej razpisujem POPOLNOMA NOVO delavnico … “POT DO SEBE”, ki je zaradi svojih novosti, ki jih bom vpeljala v program, pravzaprav sedaj PRIMERNA ZA VSE – tudi tiste, ki ste predelali prvo delavnico!  Razlika med “novinci” in ostalimi je, da se novinci pripravite, da bo leto zelo burno, ostali ste pa že tako ali tako navajeni na to. 🙂

Kaj bomo delali? Ukvarjali se bomo s tem, da najdemo in izrazimo VAS. Očistili bomo blokade, ki vas ovirajo in vam pomagali zaživeti lahkotno. Energijskega čiščenja vaše podzavesti se bomo lotili še močneje in predvsem drugače. 

Povedano na kratko: vsa svoja znanja zelo aktivnega raziskovanja zadnjih 15 in več let, bom delila z vami v kombinaciji s svojim darom jasnovidnosti in jasnočutnosti, kar nam bo pomagalo do ciljev priti lažje in hitreje.

 

Cilj pa je: PREBUDITI ČUTE V TEBI IN OKREPITI TVOJO RESNIČNO OSEBNOST, S KATERO BOŠ ZAŽIVEL-A RESNIČNO ČUDOVITO ŽIVLJENJE. 

 

  • Trajanje delavnice: 1 x mesečno – 12 mesecev  – po 4 ure
  • Datumi: sobote ali nedelje – po dogovoru – ob prijavi sporočite kdaj vam bolj ustreza
  • Lokacija:  Hotel A v Žalcu (odvisno od ujemanja terminov – drugače lokacija kje blizu)
  • Cena delavnice: 80 eur na mesec (se plačuje mesečno)

PRIJAVE in INFORMACIJE: anina@cudovitozivljenje.si – število mest je omejeno

 

P.S.

Komentar k fotografiji … lahko si luč, čeprav je okoli tebe le tema.