Zvezki za pisanje ciljev – zvezki ljubezni

V življenju radi ukazujemo, enkrat na lep, drugič nesramno. Dejstvo pa je, da je pomembno, da povemo kaj si želimo. Ko gremo v kavarno naročimo kavo ali čaj, k si ga želimo in takšnega dobimo. A v življenju je postala skromnost tako lepa čednost, da so ljudje nehali naročati vse tisto, kar si želijo. Raje čakajo, da se jih usmili Univerzum, Bog, Usoda, da jim da kar jim gre, hkrati pa se bojijo, da ne bi dobili česa slabega. Rezultat? Ponavadi dobijo vse, česar so se bali.

Pomembno je, da spremeniš to navado in se odličiš, kaj želiš priklicati v svoje življenje! Univerzum razume le energijo, ki jo oddajaš in ne razlikuje med hočem in bojim se. Dobiš tisto, kar oddaš v Univerzum, dobiš odgovor na svoje Naročilo. Ravno zato je pomembno kaj naročaš in ko to naročilo zapišeš, postane še močnejše. Predlagam ti, da začneš pisati svoje cilje, svoja naročila v zvezek, ki naj bo le tvoj!

Izberi zvezek, ki ti je čudovit, saj si želiš, da takšno postane tudi tvoje življenje in jemlji ta zvezek kot svoj “nakupovalni seznam” za življenje. Vanj piši vse želje na način, kot da to že imaš: “Hvala, da sem srečen-na. Hvala, da sem opustil-a kajenje. Hvala za čudovite prijatelje.”. Izogni se imenom ljudi in lastniškim stvarem. Lahko si zaželiš mizo, kot je moja, nikakor pa ne napišeš, da hočeš mojo mizo.

Z energijsko podporo ljubezni in hvaležnosti, so ti na voljo tudi Zvezki ljubezni, ki imajo nalogo,da te ta filozofija  spremlja na vsakem koraku in
ti daje ljubezen, ki je mogoče sam-a še nimš moči dati sebi. Piši v Zvezek svoje cilje, želje in čudovite misli, ki te navdihujejo. Lahko ga uporabljaš seveda tudi kot beležko, v katero pišeš svoje opravke. V vsakem primeru te bo Zvezek polnil z ljubeznijo in hvaležnostjo za vse kar je in kar še pride.
Zvezek ljubezni je na voljo v še v 6 barvah (oranžen, rdeč, svetlo moder, temno moder, cappuccino in čokolada) A5 velikosti s spiralno vezavo.

Vijola in zeleni zvezki so razprodani.

Cena zvezka: 8 eur

Naročila: anina@cudovitozivljenje.si

Zvezka ljubezni: Čokolada in Capuccino.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*