Terapije

Poleg splošnih energijskih razvajanj, bomo lahko razrešili tudi:

* čustvene blokade in strahovi – fobije

* travmatične izkušenje

* ponavljajoče se vzorce v življenju

* blokade v odnosih (s starši, prijatelji, partnerji, …)

* težave na področju partnerstva

* zakonsko svetovanje

* uresničenje življenjskega namena

* dvig kvalitete življenja

* vpliv preteklih življenj

* fizična neravnovesja, bolezni

* in še mnogo več …

Je vaše življenje polno borbe, strahu, neuspehov, preizkušenj, razočaranj? Ste utrujeni od vsega in si resnično želite le, da bi bilo bolje? Mogoče pa ste zadovoljni s svojim življenjem in si želite le še bolje spoznati sebe in svoje potenciale? Ne glede na to, v kateri točki svojega počutja ste ta trenutek, nekaj vas je pripeljalo do teh vrstic, ki jih trenutno berete in lahko rečem le, čestitke, da razmišljate o spremembi!

Obstajajo splošna pričakovanja, bodisi staršev, partnerjev, okolice, družbe … a dejstvo je, da so mnoga pričakovanja le malokrat v ravnovesju z osebnostjo vsakega posameznika. Ljudje smo zelo različni in vsako posplošeno pričakovanje, jemlje svobodo izbire, ki pa je nujna za sproščeno življenje. Pričakovanja, ki posegajo v vrednote, način razmišljanja, vcepljanje strahov, daje vedno enak rezultat. Način življenja, v katerem oseba trpi, namesto da bi uživala v vsej lahkotnosti in čudoviti energiji, ki ji je bila podeljena ob rojstvu.

Osebnostna preobrazba je  prvi pogoj za srečnejše življenje, saj če boste čakali, da se spremeni vaša okolica, boste lahko čakali na to celo življenje, pa še ne boste dočakali. Spremenite sebe in spremenili boste okolico – deluje, preverjeno.

Na prvi pogled se sliši enostavno, a ni. Potrebna je želja in predvsem, potrebno je začeti in vztrajati. Na tej poti vam lahko pomagam, da vam bo lažje, predvsem pa da boste šli do cilja po krajši poti in boste na sami poti tudi bolj uživali.

Moja velika prednost je jasnovidnost, ki mi pomaga, da hitro poiščem vzroke in tako dosegamo zelo hitre rezultate. Osebnostna preobrazba poteka na  zavestnem in podzavestnem energijskem nivoju.

Število potrebnih terapij je odvisna od posameznika, glede na to, koliko stvari želite spremeniti. Vsaka terapija je zaključena celota in deluje takoj.

Nisem zdravilka, čeprav je velikokrat posledica tudi boljše fizično počutje, zato nisem nadomestek za zdravnike, lahko pa vam pomagam izboljšati kvaliteto vašega življenja in stopnjo vašega osebnega zadovoljstva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*