DELAVNICA: Potovanje do obilja v Tebi

Obilje je nekaj, česar si vsaj po tihem želimo vsi. Vendar pa nas ima velika večina težave s sprejemanjem obilja v svoje življenje. Čeprav dobro služimo in veliko delamo, denar vseeno bolj odhaja, kot pa prihaja do nas. Zato se bomo na štiri urni intenzivni delavnici posvetili obilju na čisto nov, drugačen način. Spoznali boste novo dimenzijo obilja in hkrati počistili direktne blokade ki vam preprečujejo, da bi zaživeli bolj polno življenje v materialnem delu življenja tukaj in zdaj.

Kot vse dosedanje, bo tudi ta delavnica potekala intuitivno. To pomeni, da se bomo držali začrtanega programa, bo pa delo potekalo v skladu s potrebami skupine. Naš glavni cilj je, da boste domov odšli zadovoljni in z rezultati v sebi, zato lahko pričakujete tudi manjša odstopanja od programa.

***Program delavnice***

1. del:
Individualno branje vašega energijskega odnosa do obilja in spoznavanje energije obilja.

2. del:
Itenzivno energijsko čiščenje podzavestnih blokad, ki vam preprečujejo sprejeti obilje, ki si ga zavestno želite. Močna meditacija, med katero se bo Anina lotila blokad in jih sprostila. Vaše znanje meditacije nikakor ni potrebno, saj se boste v tem delu le sproščali, tisti z močnejšimi blokadami boste mogoče celo zadremali. 😃

3. del:
Pogovor o vaših konkretnih težavah in razreševanje le-teh. Dotaknili se bomo še tem kot so:
Kaj je obilje in kako ga sprejeti?
Katero vrsto obilja si želim?
Kako v svetu obilja ne izgubim samega sebe?

4. Del:
Zaključili bomo z manifestacijo, kjer boste razmislili o svojih željah in Anina bo vaš namen uresničitve podprla s svojo energijo.

Delavnica bo potekala od 9. do 13. ure 
v soboto, 2.6.2018 v prostorih studia Yogayama, na Celovški cesti 32, v Ljubljani.

Na voljo bo sadje, s sabo pa prinesite steklenico za vodo, ter beležko in pisalo.

Prispevek: 120 eur

Ker si želimo, da za svoj denar dobite največ, bo skupina majhna. Prostora je za 12 udeležencev, zato pohitite s prijavo!

*Prijave do 25.5 oz do zapolnitve mest: kaja.bozicek@gmail.com

Po prijavi plačate celoten znesek na TRR, s čimer dokončno potrdite svojo prijavo.

PODATKI ZA PLAČILO:

ANINA, Lidija Polajžer s.p., Na zelenici 17, Prebold
Namen: Plačilo delavnice 2.6. – Obilje
SI56 6100 0000 9749 623
BIC: HDEL SI 22

***Mnenja udeležencev pretekle, osnovne delavnice na temo denarja:

“V življenju se je lepo družiti in komunicirati z ljudmi, ki ti povedo, kar sam ne veš, za kar nimaš časa, da raziskuješ… Anina hvala za prijetno druženje na delavnici, sedaj je “denar – moj prijatelj” in še pridem” … lep pozdrav
Majda

“V še svežih občutkih nedeljske delavnice, nekaj o le tej, čeprav bi raje ostala brez besed, saj se bojim, da napisano daleč ne bo to kar sem doživela med delavnico in kar doživljam danes. Lepo od začetka. Zakaj sem se odločila za delavnico o denarju? Bil je petek, ko sem iskala darilo za krst. Rekla sem si, da bom pogledala v darilnem butiku pri Tjaši. Seveda sva se s Tjašo zapletli v pogovor in tako mi je nekaj malega omenila glede neke Anine in delavnice o denarju. Takoj sem začutila, kje bam prihajajočo nedeljo. Prijavila sem se, čeprav nisem dobro prebrala maila z opisom in ostalim. Enostavno sledila sem notranjemu vzgibu. Potem pa tisto prvo srečanje z Anino. Tako prijetna, nasmejana…. Ljubezen… Tako toplo sem se počutila že od prvega trenutka. Na začetku delavnice sem imela občutek da je denar umazan. Pa ne zaradi vojen ali podobnega, ampak preprosto zato ker sem delala v trgovini, kjer so vsi opozarjali na umivanje rok, češ koliko ljudi prijema denar. Ugotovila sem tudi zakaj denar ne priteka tako kot bi si želela, čeprav vem, da je denar energija itd. Pač tisto nekaj za kar veš, da je ampak ne veš kje, kako je tja prišlo, še manj pa kako bi se tega osvobodila. Dva dni po delavnici sem že manifestirala prvi cilj, ki sem si ga zadala. Denar je postal moj prijatelj. Še bolj se zavedam, da sem vredna in da preprosto je mogoče.”

Veselim se tega zelo posebnega potovanja ….

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*