DELAVNICA: Potovanje do obilja v Tebi

Obilje je nekaj, česar si vsaj po tihem želimo vsi. Vendar pa nas ima velika večina težave s sprejemanjem obilja v svoje življenje. Čeprav dobro služimo in veliko delamo, denar vseeno bolj odhaja, kot pa prihaja do nas. Zato se bomo na pet do šest urni intenzivni delavnici posvetili obilju na čisto nov, drugačen način. Spoznali boste novo dimenzijo obilja in hkrati počistili direktne blokade ki vam preprečujejo, da bi zaživeli bolj polno življenje v materialnem delu življenja tukaj in zdaj.

Kot vse dosedanje, bo tudi ta delavnica potekala intuitivno. To pomeni, da se bomo držali začrtanega programa, bo pa delo potekalo v skladu s potrebami skupine. Naš glavni cilj je, da boste domov odšli zadovoljni in z rezultati v sebi, zato lahko pričakujete tudi manjša odstopanja od programa.

***Program delavnice***

1. del:
Individualno branje vašega energijskega odnosa do obilja in spoznavanje energije obilja.

2. del:
Itenzivno energijsko čiščenje podzavestnih blokad, ki vam preprečujejo sprejeti obilje, ki si ga zavestno želite. Močna meditacija, med katero se bo Anina lotila blokad in jih sprostila. Vaše znanje meditacije nikakor ni potrebno, saj se boste v tem delu le sproščali, tisti z močnejšimi blokadami boste mogoče celo zadremali. 😃

3. del:
Pogovor o vaših konkretnih težavah in razreševanje le-teh. Dotaknili se bomo še tem kot so:
Kaj je obilje in kako ga sprejeti?
Katero vrsto obilja si želim?
Kako v svetu obilja ne izgubim samega sebe?

4. Del:
Zaključili bomo z manifestacijo, kjer boste razmislili o svojih željah in Anina bo vaš namen uresničitve podprla s svojo energijo.

Delavnica bo potekala 5 – 6 ur
Datumi in lokacija se določajo, po prejetih prijavah. 

Naslednji termin: prijavite se in obvestili vas bomo o naslednjem terminu!

Na voljo bo sadje, s sabo pa prinesite steklenico za vodo, ter beležko in pisalo.

Prispevek: 120 eur

Ker si želimo, da za svoj denar dobite največ, bo skupina majhna. Prostora je za 12 udeležencev, zato pohitite s prijavo!

*Prijave do zapolnitve mest: anina@cudovitozivljenje.si

Po prijavi plačate celoten znesek na TRR, s čimer dokončno potrdite svojo prijavo.

PODATKI ZA PLAČILO:

ANINA, Lidija Polajžer s.p., Na zelenici 17, Prebold
Namen: Plačilo delavnice – Obilje
SI56 6100 0000 9749 623
BIC: HDEL SI 22

***Mnenja udeležencev te delavnice:

“Delavnice “Pot do obilja v tebi” sem se udeležila potem, ko sem enkrat že delala z Anino, tako da sem malo že poznala njene metode. Zelo me je zanimalo, kaj nam bo ponudila na tej delavnici. Všeč mi je bilo, da se je obilja lotila na vseh ravneh življenja in ne samo na tisti materialni, na katero najprej pomislimo.  Predvidene štiri ure so se spremenile v šest ur druženja in dela na sebi, od česar smo vse udeleženke veliko odnesle.

Všeč mi je bila individualna obravnava, kjer je Anina s svojim čutom zelo točno povedala par stvari iz mojega življenja. Tekom delavnice sem dobila praktične napotke in zanimive uvide, ki mi bodo pomagali prinesti v svoje življenje obilje po moji meri. Nekatere sem že preizkusila, nekatere še bom, so mi bili pa vsi zelo všeč. Mislim, da se bodo učinki te delavnice pokazali postopno še skozi čas. Lahko pa rečem, da odkar delam z Anino, se mi je izostrila intuicija, sem bolj sproščena v komunikaciji z drugimi in bolj se znam prepustiti in zaupati življenju.

Čutila sem, da je bilo zame poleg finančnega obilja tokrat pomembno tudi obilje ljubezni, torej partnerstvo. Dan ali dva po delavnici sem se tako počutila  rahlo melanholično, kot da se poslavljam od nečesa, kar je bilo z mano dolgo let. Po tem pa je prišel svoboden in lahkoten občutek, ki mi je dal vedeti, da se lahko partnerstva lotevam malo manj resno in z več zapeljive ženske razigranosti.

Na delavnici me je presenetila še ena vaja, za katero sem si najprej rekla (ko jo je pred mano izvajala druga udeleženka) da to je pa res za lase privlečeno in da niti slučajno ne bo delovalo na meni. No, pa je! Tako da če še zmeraj dvomite, ali stvari delujejo ali ne, vam priporočam, da pridete odprtega duha in srca in se prepustite Aninemu čaranju, ona že ve, kako in kaj. ☺”

 

Polhica

 

Veselim se tega zelo posebnega potovanja ….