Zgodbe le nekaterih, ki so se lotili preobrazbe z Anino

Najbolj nevtralna in iskrena ocena dela, je vedno ocena stranke, zato je tu  mnenje le tistih, ki so moje delo že spoznali in preizkusili. Kakšno mnenje je še iz časov, ko sem delala še s Theta tehniko, pa vse do danes, ko delam z lastno tehniko Anina, ki sem jo razvila skozi leta izkušenj in raziskovanj …

 

Izkušnja – Zdravljenje na daljavo

Po dveh dneh vročine in močnega prehlada, zaradi česar sem bila fizično zelo utrujena (kašelj, smrkanje, kihanje, zamašeni sinusi) mi je Anina naredila zdravljenje na daljavo. To sem že doživela v preteklosti od drugih ljudi, vendar nikoli nisem občutila neke razlike oz. dejanskega izboljšanja.

Tokrat pa je bilo, kot bi na to utrujeno telo spila dve močni kavi, ali pa en red bull.
Nenaden dotok energije je bil nekaj res neverjetnega! V parih minutah sem dobila tudi nazaj apetit in pojedla celo kosilo z užitkom. Tudi ostali znaki prehlada so se znatno umirili.
Sem mislila, da bom še najmanj dva dni na bolniški, pa se mi je čas okrevanja zelo skrajšal. Kaj naj rečem drugega, kot pa iz srca hvala Anina!
Polhica

 

Izkušnja – Potovanje do obilja v tebi

Delavnice Potovanje do obilja v tebi sem se udeležila dvakrat. O tem, kako je bilo na delavnici sem že pisala, sedaj pa je od takrat minilo toliko časa, da lahko pišem tudi o dolgoročnejših posledicah.

Verjamem, da mi je ravno obisk delavnice tako spremenil mindset, da imam  sedaj več strank in več finančnega obilja. Nisem več v krču glede denarja vsak mesec sproti. Bolj sem sproščena pri ravnanju s fiancami ker vem, da je denarja dovolj in da ga lahko kadarkoli ustvarim še več. Z lažjim srcem plačujem račune in si tudi privoščim kaj lepega samo zase. Kar pa še ne pomeni, da brezglavo zapravljam. J Če želite podobne rezultate tudi zase, se le oglasite Anini.

Polhica

“Najina zgodba …

Moja zgodba,  je namenjena predvsem vsem ljudem, ki potrebujejo spremembo, pomoč ali samo malo večji boost v življenju. =)

Tisti, ki me poznate in veste mojo letošnjo zgodbo, vete da se mi je letos zgodilo res izjemno veliko zelo težkih in žalostnih stvari…ki pa jim kar ni bilo ne konca ne kraja. Žalovanje po materi in izjemen in absurden stres, pritisk in strah o tem, da bi z očetom izgubila še streho nad glavo…sta v meni pustila ogromno porušenega stanja…tako emocialno, psihično kot seveda tudi duhovno. Vsak dan sem se borila z vsem tem in še sama s sabo…na koncu me je vse skupaj totalno povozilo in ostala sem brez volje, brez upa…v meni se je nabiralo ogromno jeze in sovraštva, razočaranja,…kar je začelo odsevati tudi navzven. Bilo je res zelo težko leto. A, ker univerzum točno ve kaj in kako dela…me je ob točno pravem momentu “spontano” prinesel na sosednja vrata mojega doma…
K sosedi, ki jo od daleč poznam že nekaj let in vem s čem se ukvarja…a zaradi moje nezaupljivosti in naravni skeptičnosti kljub temu, da sem zelo odprto misleč človek…nekako nikoli nisem šla k njej, kljub temu da sem se kdaj poigravala z mislijo, da pa bi…
Vsi ljudje smo takšni…se bojimo, smo nezaupljivi do takšnih stvari…oziroma popolno skeptični…vsak po svojem reagira ob stvareh, ki jih ne pozna popolnoma =)
In ko me je Anina tako zagledala, me je takoj povabila naprej in sklenila sama pri sebi, da potrebujem njeno pomoč in da mi jo bo prav zares dala v obliki te njene posebne terapije. Sicer zaradi tega nisem potrkala na njena vrata, a tako se je zgodilo…ob ponujeni pomoči sem se odzvala zame naravno…malce nezaupljivo, obotavljajoče in skeptično…pa ne zgolj zato, ker ne bi verjela v njeno delo ali moč, temveč tudi zaradi mojih osebnih karakteristik težje sprejetosti tuje pomoči.
Ampak Anina se ni dala zmotiti ali odvrniti in mi je čez dve urci najinega slučajnega srečanja, kot dogovorjeno pozvonila na vrata in popeljala k sebi… Nisem točno vedela kaj in kako pričakovati ali kako bo sploh izgledalo vse skupaj, in kljub moji previdni naravi sem se usedla za njeno mizo odprtih misli. Sam način njenega dela je bil pravzaprav zelo preprost, nemoteč, ne vsiljiv in absolutno nekaj posebnega… Sama sem zeeelo občutljiva na razne energije in ob njej me je kar treslo. Ko je delala svoje delo (brez dotikanja seveda), kljub temu da na njo nisem bila pozorna, saj te zaposli z tebi namenjenemu deležu te terapije…sem jo prav zares čutila! Karkoli je že delala, je zares delala! No da moja zgodba ne bo čist predolga…naj le povem da je njena terapija enostavno zares zelo zanimiva in predvsem zelo in zares pomaga. Meni je izjemno pomagala, tega ne more nihče zanikat.
Z njo se lahko povsem zlahka in normalno pogovoriš o čemerkoli…opozori te na vse stvari, ki te mučijo saj jih sama odkrije…in vse kar pove je res. Nič ni izmišljenega. In skozi vse te stare negativne vzorce ti pokaže drugo pot…povsem drug vidik in pristop, na katerega prej sploh pomislil nisi. Zelo mi je bilo všeč, ker je res vse povedala točno tako kot je, in na tako enostaven način, da bi resnično čisto vsak lahko razumel. Brez pretvarjanja, izmišljevanja, kompliciranja ali bluzanja. In ob koncu najine terapije se je moja energija povsem spremenila. Nisem bila ista jaz kot sem k njej vstopila. =) Dobesedno sem žarela, bila lažja in enostavno brez heca – cel dan se nisem mogla nehat smejat!!! =D Ko sta me videla oče in Izi…lahko rečem, da sta bila tudi sama presenečena in morda celo malce navdušena 😉 Sprememba je bila očitna. Navznoter in navzven. =) Prečistila mi je vso mojo preteklost, vso negativo in stare negativne miselne vzorce…navdala pa me je z svetlobo, energijo in ljubeznijo. Neizmerljivo vredno darilo. Darilo življenja =) Zdaj hodim okoli z nasmeškom in z veliko lažjim korakom, v sebi se počutim dobro in nič več težko in temačno…lažje razmišljam in enostavno je prav zares čudovito! Vsi, ki so me videli ali slišali te dni razumejo in točno vejo o čem govorim tukaj =D
Sama sem lani veliko in tudi en čas redno meditirala, sem pravzaprav zelo spiritualen človek, ampak letos sem se resnično čisto zaprla pred vsem…nisem imela več volje. Tako, da sem že poprej v meditacijah našla svoj mir in svetlobo in velikoo ljubezni…ampak Anina mi je pomagala takrat, ko si niti sama nisem več zmogla. Vzela mi je to veliko skalo z ramen in tisto kepo v prsih, vse to pa zamenjala z samimi čudovitimi stvarmi. Jaz zase vem kaj mi je naredila in kako zelo mi je pomagala in na podlagi tega jo DEFINITIVNO priporočam vsakemu, ki bi potreboval malce zunanje pomoči. Mene je resnično presenetila =) Sicer kot sem že prej omenila…sem se večkrat prej poigravala z mislijo, da pa bi šla k njej oziroma bilokomu takšnemu, da bi mi mordaa pomagal…saj sem vedela nekje v sebi, da sama več trenutno ne zmorem. Ampak človek se izgubi v sami poplavi ljudi, ki ti ponujajo to in ono, a predvsem seveda vse na istem principu…cene samih takih terapij pa so seveda zelo visoke. Sploh za ljudi, ki si ne morejo privoščiti nič. Med njimi sem bila tudi jaz. In tko sem zmeraj odnehala, ko sem začela brskat po spletu…saj nisem zaupala. Toliko jih je, da sploh ne veš komu bi zaupal, kdo je pravi in kdo ne. In predvsem denar. Denar je zame bil vedno večji ali manjši problem. Predvsem zato sem se sploh odločila podelit mojo zgodbo, saj se mi zdi zelo vredno za nekoga, ki bi potreboval pomoč pa ne zaupa…pokazat nekoga, ki je nekomu že preverjeno pomagal =) Dost je šalabajzerjev zato so dvomi vsekakor naravni =D Jaz sem se tukaj prepričala o neki pristnosti =)
Aja pa seveda…ne Anina, ne kdorkoli drug te ne more “magično ozdravit”. Ne razumite narobe…na takih terapijah si le soočen s samim s sabo, s tem kar te muči in to kar ti dela probleme. Prikažejo ti novo in drugačno pot, način razmišljanja in dojemanja, ki bi ti pomagal. Seveda te razrešijo vseh negativnih stvari in prekinejo vse negativne niti, te res očistijo vsega…in se zato po tem sigurno počutiš boljše…ampak to vnaprej v tvojem življenju ne bo delovalo dolgo, če ti sam ne boš delal na tem, na sebi, na vsem s čemer si bil soočen. Ponujeni so ti novi vzorci dojemanja, ponujen ti je lažji začetek, na tebi samem pa je…, če boš sploh sprejel in negoval vse to. Na začetku in na koncu je vedno le eno samo vprašanje, ali si res želiš pomagat, ali pa ne.
Dokler si sam ne boš pomagal, ti nihče drug ne more, ne zares. =) Tko da to je to…”na kratko” xD kogarkoli je pritegnilo ga je z namenom. =) “
Urška

 

Tokrat sem z Anino delala na daljavo. Pod pazduho se mi je nenadoma pojavil rdeč flek. In kar ni hotel stran, jaz pa nisem hotla k zdravniku. Saj veste, kako je. Greš k zdravniku, če ne ve kaj je, ti da napotnico za specialista, tam čakaš na vrsto kakšen mesec, dva. Vmes je mogoče že ok, mogoče ne, potem dobiš kakšno kremo, lahko ti pomaga, lahko ne in dobiš novo, vmes ti najdejo še kakšno drugo bolezen… skratka, cel ta proces mi res ne diši.

Ker je postajal ta flek vedno bolj rdeč in je bila koža že tako občutljiva, da nisem mogla uporabljati nobenega izmed treh naravnih deodorantov, ki sem jih imela doma, sem prosila Anino, da mi pogleda, v katerem grmu tiči zajec. Njena razlaga je bila sicer malo nenavadna ampak je imela smisel. Napisala sem pismo osebi, na katero se je nanašala, Anina mi je zadevo očistila jaz pa pismo zažgala. Takrat je bilo malo boljše, ampak flek je še kar vztrajal. Ko sem izključila možnost alergije na sestavine deodorantov, sem jo spet poklicala. In takrat mi je rekla: “Ja na nekoga si alergična!” V tistem trenutku še nisem imela ideje, kdo bi to bil, kasneje pa se mi je utrnilo. Spet sem napisala pismo tej osebi, Anina je naredila svoje čarovnije na daljavo, jaz pa sem ga spet zažgala. In glej no glej, flek je popolnoma izginil, koža ni bila več razdražena in spet sem lahko uporabljala deodorant. Uf, kakšna izkušnja! Anina, hvala! <3

Polhica

 

” Že med terapijo so bili v meni novi občutki, najprej malo nelagodni, potem pa se mi je zdelo, kot da sem se ravnokar rodila končno točno tam, kamor spadam. Počutila sem se, kot da sem prišla domov. Vse je drugače in hkrati domače, končno. Bolje razumem samo sebe in po  dolgem času vem, kaj si želim. Lažje se odločam in bolj verjamem vase. Spremembe pa se vrstijo  ena za drugo – vsak dan. Še vedno!”
Tanja

 

Delavnice “Pot do obilja v tebi” sem se udeležila potem, ko sem enkrat že delala z Anino, tako da sem malo že poznala njene metode. Zelo me je zanimalo, kaj nam bo ponudila na tej delavnici. Všeč mi je bilo, da se je obilja lotila na vseh ravneh življenja in ne samo na tisti materialni, na katero najprej pomislimo.  Predvidene štiri ure so se spremenile v šest ur druženja in dela na sebi, od česar smo vse udeleženke veliko odnesle.

Všeč mi je bila individualna obravnava, kjer je Anina s svojim čutom zelo točno povedala par stvari iz mojega življenja. Tekom delavnice sem dobila praktične napotke in zanimive uvide, ki mi bodo pomagali prinesti v svoje življenje obilje po moji meri. Nekatere sem že preizkusila, nekatere še bom, so mi bili pa vsi zelo všeč. Mislim, da se bodo učinki te delavnice pokazali postopno še skozi čas. Lahko pa rečem, da odkar delam z Anino, se mi je izostrila intuicija, sem bolj sproščena v komunikaciji z drugimi in bolj se znam prepustiti in zaupati življenju.

Čutila sem, da je bilo zame poleg finančnega obilja tokrat pomembno tudi obilje ljubezni, torej partnerstvo. Dan ali dva po delavnici sem se tako počutila  rahlo melanholično, kot da se poslavljam od nečesa, kar je bilo z mano dolgo let. Po tem pa je prišel svoboden in lahkoten občutek, ki mi je dal vedeti, da se lahko partnerstva lotevam malo manj resno in z več zapeljive ženske razigranosti.

Na delavnici me je presenetila še ena vaja, za katero sem si najprej rekla (ko jo je pred mano izvajala druga udeleženka) da to je pa res za lase privlečeno in da niti slučajno ne bo delovalo na meni. No, pa je! Tako da če še zmeraj dvomite, ali stvari delujejo ali ne, vam priporočam, da pridete odprtega duha in srca in se prepustite Aninemu čaranju, ona že ve, kako in kaj.

Polhica

 

“Začetek junija sem se odločila, da bom poskusila Aninino novo terapijo, Pot do sebe. Takoj po terapiji sem se počutila malo izgubljena, tako kot, da bi se ravnokar pojavila v tem življenju. Vse v okolici mi je bilo zelo drugačno, drevesa, ljudi, tla, nebo, svetloba… nič mi ni bilo jasno ampak občutek je bil fantastičen. V sebi sem začutila novo pozitivno energijo. Počutila sem se popolnoma mirno in sproščeno, kot, da bi mi nekdo odnesel skrbi in strahove.
Ko sem ponoči poskušala zaspati, mi je glava začela delati tako hitro, da sploh nisem mogla dohajati misli. Občutila sem ogromno jeze, solze so lile, težko sem dihala, na trenutke sem se dušila.. bilo mi je dovolj, da se stvari, ki so mi najbolj pomembne v življenju kar ne zgodijo, da še vedno ni pravi trenutek. Nisem več vedela za kaj sploh živim, nič ni imelo smisla. Potem pa sem se počasi umirila in zaspala.
Naslednji dan sem bila zelo produktivna in sem se počutila odlično.
Potem pa so mi dan za dnem, začeli izginjati začarani krogi v katerih sem bila leta, večinoma celo življenje. Na izpitih, nisem več dobivala vsa tista vprašanja, ki jih nisem znala, ampak taka, na katere sem z veseljem odgovarjala. Končno sem za sabo pustila zelo slabo ljubezensko izkušnjo. Vedno lažje se mi je skoncentrirati na dobre stvari in ugasniti slabe. Vsak dan sem bolj zadovoljna s svojim telesom in se dejansko zavedam in čutim da sem lepa. Prej sem se za vsako napako psihično maltretirala, sedaj pa si jih oprostim in celo uživam, ko mi kaj ne uspeva čisto tako »kot bi moglo«. Nehala sem biti psiholog ostalim, ampak jih samo razumem in ne poskušam rešiti problemov namesto njih. Začela sem izžarevati sebe in izpustila potrebo po mnenju in potrditvi drugih. Globoko v meni so se začele velike spremembe, ki so posredno povzročile tudi čudovite spremembe v moji okolici. Čutim, da sem vedno bližje sama sebi. Hvala Anina!   
Ana”

»Več let sem bila nezadovoljna in razočarana nad svojim življenjem, a nisem vedela kaj storiti, kaj spremeniti. Bila sem jezna, žalostna in obupana. Izvedela sem za delavnico Svojo usodo kreiramo sami, a sem se res dolgo odločala za njo, ker sem si mislila, da če si sama ne morem pomagati, kako mi bo nekdo, ki me ne pozna. Vseeno sem se v krizi, v kateri sem bila, odločila, da vsaj poskusim – če nič drugega, bom spoznala vsaj nove ljudi.

 Že po kratkem času sem se počutila bolje, spoznala sem kdo sem in kaj želim, ter kako to doseči, to zaživeti. Mojo spremembo na bolje so opazili v      službi in okolici, sedaj sem že upokojenka, s polno delovno dobo, polna energije, ciljev in mladostna bolj, kot v mlajših letih.

Sedaj živim polno življenje, sem vedno dobre volje, ljudi vzamem takšne kot so in živim svoje življenje in svoje sanje. Včasih še pokličem Anino in preverim kakšno svojo odločitev ali le zato, da se ji zahvalim za zadovoljstvo, ki ga čutim vsak dan.«

Najdena


“Delo na sebi in zdravljenje je cudovito posebej, ce imas ob sebi nekoga kot je Anina, ki ti pomaga, da tudi sam doma opravis dolocene naloge, ki se pospesijo zdravljenje. Vsak si zeli, da bi bilo njegovo zivljenje enkratno. Z metodo zdravljenja, ki jo uporablja Anina boste to dosegli z lahkoto.”

Taša

“Ko sem prišla prvič k Anini, me je bilo malo strah, ker nisem vedela, kaj naj pričakujem in, kako bo potekalo vse skupaj, predvsem  pa nisem vedela, ali mi bo terapija pomagala pri težavah, saj sem mislila, da mi nihče več ne more pomagati. Kljub začetnim dvomom sem se na terapiji počutila sproščeno in hitro sem videla, da sem prišla na pravi kraj. Njeno delo, oziroma terapija je hitra in močna in že po prvi terapiji sem se počutila bolje. Že po prvi terapiji sem lažje dihala, določenih lastnosti, katerih nisem več želela imeti pri sebi, ni bilo več, oziroma že po prvi terapiji se je začel spremeninjati moj pogled na stvari/osebe, moje delovanje, zavedanje. Z vsako naslednjo terapijo pa je življenje postajalo le še lažje, lepše, lahkotnejše in bolj sproščeno. Sedaj vem, da tudi če se pojavi še kakšna težavica, mi jo bo z Aninino pomočjo vedno uspelo rešiti, oziroma odpraviti. Lepo je vedeti, da obstaja nekdo, kateri ti lahko pomaga tudi takrat, ko si popolnoma obupan in, ko misliš, da ti nihče več ne more pomagati in ta nekdo je Anina. Vedno ji bom hvaležna za vso njeno pomoč in čas, ki ga nameni zame. Hvala!”

Zvezdica

“Vsak se lahko “oglasi”. Saj ni kaj za  izgubiti, razen ure srecanja z srcno lady polno energije. Omenim, da nima nobene carobne palcke 🙂 Zagotovim pa lahko, da po srecanju odides z nasmehom, novo energijo, z zavedanjem, da je vse v nasih rokah in koder dobis smernice, kje zaceti in kako ziveti ekstra.  Meni ura mine neverjetno hitro. “

                                                                                                                        Dragana

 

“Poklicali sta me Usodnica čistilka in Usodnica pozitivka…
Ker imam očitno veliko angelov na zemlji, so me le-ti v najtežjih trenutkih pripeljali do Anine, katera mi je pomagala, da sem preživela in po njenih terapijah je šlo vse le še navzgor. Začela sem spreminjati sebe, svoj pogled na življenje in svoje odzivanje na ljudi in okolico in tako se je začelo zame novo potovanje, odkrivanje sebe, katero seveda še vedno traja.

Nekega dne na začetku najinih terapij pa sem spoznala še nekaj novega, in sicer v oči mi je padla Usodnica čistilka. Še sedaj ne vem točno, zakaj, le v sebi sem čutila, da jo moram imeti.  Anina mi je razložila njeno uporabo, in sicer, da je to Usodnica, katera čisti vsa negativna čustva in občutke in jih spreminja v brezpogojno ljubezen – podobno, kot dela Anina na terapiji. In seveda, ker sem takrat bila še kar precej zapolnjena z grenkimi občutki, sem vedno, ko mi je bilo hudo, uporabila Usodnico čistilko, položila roko nanjo, se zjokala ali zdrla ali pa bila le tiho. Ob tem sem vedno čutila nekakšno ščemenje po roki, predvsem pa olajšanje, kot bi padlo nekakšno breme iz mene. Vsa bolečina, razočaranje, dušenje, vsi strahovi in ostala negativna čustva so se razblinili. Zopet sem lahko dihala in bila mirna v sebi.

Seveda sem še naprej pridno hodila k Anini. Nekega dne pa mi je zopet nekaj padlo v oči. Tokrat me je poklicala Usodnica pozitivka. Očitno je vedela, da imam polno želja, za katere bi si želela, da se manifestirajo, pa morda imam sama preveč dvomov za uresničenje le-teh.  Anina mi je seveda tudi za to Usodnico predala navodila. No, tukaj sem bila na začetku malo skeptična. Mislila sem si – kako bo to delovalo, če bom napisala željo/-e na listek, ga položila na usodnico, ga pustila na njej 24ur, nato pa ga zažgala in vrgla v wc. No, ker moram vedno vse sprobati na lastni koži, sem seveda takoj, ko sem Usodnico prinesla domov, napisala banalno željo, in sicer, da mi partner v tem trenutku prinese rožico. In naj povem, da mi partner ni prinesel rožice že sto let tako, da niti najmanj nisem pričakovala, da bo kaka rožica padla iz neba.  Čez par ur pa je prišel partner iz službe in to z ROŽICO v roki. Takrat sem začela bolj verjeti v Usodnico pozitivko in od tistega dne vsak dan pišem želje in do sedaj so se uresničile vse.

Usodnica pozitivka mi ni le pomagala, da so se uresničile moje želje, ampak mi je predvsem pomagala  VERJETI v uresničitev želja. In danes vedno, ko napišem željo, VEM, da se bo le ta uresničila – morda ne takoj in v tem trenutku, ampak se bo uresničila, ko bo pravi čas.

Hvala, Anina za Usodnici in predvsem HVALA , ker si vedno pripravljena brezpogojno pomagati!”

Princeska

Delavnico »Svojo usodo kreiramo sami / Čudovito življenje« priporočam prav vsakomur, saj je dobesedno »life changing« izkušnja. Odkar sem začela hoditi na delavnico, se je moje življenje zasukalo, ne samo za 180 stopinj, ampak za 360 in se še naprej obrača…na bolje!

Od tega, da sem izboljšala svoje splošno počutje na izredno pozitivno in, da se praktično ves čas počutim dobro, če ne celo odlično, do tega, da sem se znebila kar nekaj strahov, ki so redno spremljali moje življenje, pa vse do spremembe odnosa z ljudmi, nad katerimi sem že skoraj obupala. S spoznanjem, da lahko s tem, ko spreminjam sebe, dejansko spreminjam tudi vse, kar se mi v življenju dogaja, sem začela spreminjati odnose in situacije v mojem življenju – na bolje! Drugi sedaj čisto drugače reagirajo name, ker sem seveda jaz drugače naravnana in ljudje, ki so me prej spravljali ob živce, so se preprosto spremenili ali pač odšli iz mojega življenja.

Svojo usodo čisto zares kreiramo sami in od začetka delavnice, eno leto nazaj, ko so moje življenjske sanje glede kariere, ki sem si jo želela, bile samo sanje, take, ki so se zdele kot kvantni preskok od mojega življenja takrat, sem prišla do točke, kjer so se te sanje čisto zares začele uresničevati. »Ne morem verjeti!« je postala zelo obrabljena fraza v mojem vsakdanjiku in tako sem preprosto začela verjeti.

Prvič po zelo dolgem času se počutim popolnoma zadovoljna v svoji koži in komaj čakam na to, kaj mi bo prinesel vsak nov dan.

Dandanes živim po načelih »Življenje je lepo!« in »Carpe diem!«.

Sončica

“Moj prvi zvezek ljubezni je k meni prišel čisto nepričavano in kot dar, ampak seveda, ko sem si ga zaželela. Sedaj vidim, da je bil čas čisto pravi in, da je prišel v moje življenje z razlogom.


Svoje cilje oz. želje sem takoj začela zapisovati vanj in ni bilo težko popisati kar nekaj strani v enem ‘šusu’, saj sem bila takrat močno nezadovoljna s sabo in s svojo življenjsko situacijo. Na vseh področjih je nekaj manjkalo. In tako sem se osredotočila na to, ter začela pisati v zvezek. Vsak dan sem napisala vsaj eno željo oz. cilj, včasih pa tudi po par strani. Kmalu pa sem začela v zvezek lepiti tudi slike in zvezek začela redno prebirati, največkrat, ko sem se počutila malce izgubljeno ali pa kar tako pred spanjem, da sem svoje misli preusmerila na lepe stvari in izkušnje, ki si jih želim.
Uresničene ali delno uresničene želje sem začela kljukati že po nekaj tednih! Vsekakor pa se ves čas in konstantno izpolnjujejo še naprej. Načini na katerega se izpolnjujejo moje želje, so včasih res presenetljivi, zato polagam vsem na srce, naj se ukvarjajo samo z mislijo končnega cilja in prav nič s tem kako bo to prišlo do njih.

Moj prvi zvezek je dopolnil še en zvezek, kamor pišem namesto posameznih ciljev “dnevnik” mojih idealno preživetih dni in pa dvojna usodnica, ki jo tudi dokaj redno uporabljam. Poleg tega hodim na delavnice k Anini, veliko berem knjige, ki jih priporoča in začelo se mi je odpirati na vseh področjih. V ‘pozitivno spiralo’ sem že vstopila in, ko si enkrat notri, nočeš več nikoli ven 🙂

Zapisovanje ciljev in želja priporočam vsakemu, zvezke pa sem priporočila in kupila tudi svojim prijateljicam, ker je to idealno darilo, s katerim naše najbližje spodbudimo k temu, da začnejo svoje življejnje spreminjati na bolje in vidijo, da je v celoti v njihovih rokah.”

Ajda

“Z veseljem bi z vami delila svojo izkušnjo z Anino.

Bila sem v fazi, ko sem si želela sprememb v službi. Naključno (vemo, da naključij niJ) sem naletela na spletno stran od Anine. Pokličem jo in po najinem pogovoru se dogovorim še za  terapijo in to je bil začetek mojih sprememb. V službi sem doživela zelo veliko razočaranje.  Aninin komentar je bil, da je to zelo dobro zame in da to pomeni samo pot navzgor. Ampak kako, če se je meni v tistem trenutku podiral svet. Nisem ji verjela.

Danes lahko rečem, da je bilo res tako. Splet vseh dogodkov, ki so se odvijali takrat, me je pripeljalo na novo pot. Predvsem pa, da sem sprejela pomembne odločitve v svojem življenju. Danes lahko rečem, da v novi službi uživam in sem srečna, kar se mnogim zdi skoraj neverjetno v teh časih.

Po Aninih terapijah drugače gledam na sebe, na življenje, ki ga živim. Skupaj z Anino je v moje življenje v službi posijalo sonce in sem danes srečna.

Anina mi pomaga tudi pri drugih odločitvah. Vesela sem, da sem jo spoznala in se veselim vsakega obiska pri njej. Večkrat mi pomaga že telefonski pogovor z njo. Vedno najde prave besede, ki jih v tistem trenutku potrebujem. Življenje gledam v drugačni luči in vedno v pozitivni smeri.

Skratka nisem še zaključila z obiski pri Anini, ker vidim, da še nisem zaključila s svojo preobrazbo. Pridelano v parih desetletjih potrebuje čas, da se počisti. Vem, da sem na dobri poti in verjamem v svoj uspeh.

Anina je moj sonček in lahko ga delim tudi z vamiJ.”

Srečnica

Anino sem spoznala pred leti, ko enostavno nisem imela več cilja in smisla v življenju. Ona je bila tista, ki mi je resnično nesebično veliko pomagala s svojimi vpogledi v karte, me vodila, mi svetovala tako, da sem počasi začela dojemati, da se je v življenju smiselno boriti zase, vodila me je, kako se lahko imaš rad, se ceniš, spoštuješ in spoznaš kaj si sploh želiš v svojem življenju.


Vse njene napovedi so bile točne, čeprav jih takrat večkrat nisem dojela, potrebovala sem čas in ves ta čas, mi je bila vedno na razpolago, po vsakem pogovoru z njo, mi je bilo lažje, name vedno deluje pomirjajoče, že sam njen glas me pomirja.

Ob njenih napotkih, sem začela počasi rasti tako osebnostno kot duhovno, veliko pa so mi pripomogle njene čudovite delavnice, na katerih sem se veliko naučila, spoznavala in odkrivala sebe. Všeč mi je bila njena Theta terapija, s katero me je definitivno rešila bremen preteklosti, ter dala nov prostor v mojem srcu, s katero sem se naučila brezpogojno ljubiti. Srečna in vesela sem, da sem to sploh spoznala.

Kasneje mi je predlagala Usodnico, na katero z veseljem pišem svoje želje, katere se mi dejansko uresničijo, pa še s pozitivno energijo me napolni.

Anina, resnično se ti iz srca zahvaljujem, da sem te imela možnost spoznati, za tvojo nesebično pomoč, kadar te potrebujem si vzameš čas zame, kar mi zelo veliko pomeni. Mnogo si me naučila, vem, da te bom še vedno potrebovala, kajti znova in znova mi pomagaš na moji lepi življenjski poti.

Carmen

K Anini sem prvič prišla zaradi težav s takratnim partnerjem. Izkazalo pa se je, da sem dobila veliko več zase kot le miren razhod. Razčistila sem, kar sem nosila seboj iz prejšnjih zvez in ugotovila kaj pravzaprav sploh hočem in iščem. Iz srečanja v srečanje sem se počutila bolje, postajala sem bolj samozavestna, sproščena, srečna in predvsem se spet veselim življenja. In moram reči, da je tudi energetska menjava srca res nekaj posebnega. Začela sem spet čutiti intenzivno in ne zgolj medlo kot prej. Kot bi dejansko zapolnila prostor v prsnem košu. Lahkotnost in neobremenjenost s preteklostjo , ki ju pridobivam mi veliko pomenita.


Včasih sem bila razdvojena in sem se spraševala kdo sem res jaz: tista, ki me poznajo v službi ali tista, ki me poznajo moji bližnji in prijatelji. Počasi sem zmogla najti sebe in biti to kar sem, kjerkoli in s komerkoli. končno vem kaj hočem in sem usmerjena proti svojim ciljem. Seveda so še vedno težki trenutki in preizkušnje. Vendar sem vesela, da veliko lažje premagujem zapreke, ki  mi jih prinaša življenje in z večjim optimizmom stopam dalje. Teško je na kratko opisati vse spremembe, saj jih je poleg teh večjih tudi malih kar nekaj. Naj omenim tudi zdravljenja, ki so bila prav zanimiva: malo zvit gleženj je bil naslednji dan popolnoma ok, bolečine v kolenu zaradi padca so prenehale, glavobol po naporni noči odpravljen in krči v želodcu, ki nikakor niso prenehali ves teden so popolnoma izginili,… in še kaj bi se našlo.

Dragocena je tudi vsa podpora, ki mi jo daje Anina v težkih trenutkih, njena pomoč pri odločitvah, ki jih naredim. Včasih rezultat tudi ni viden takoj ker ni priložnosti za to, zagotovo pa pride situacija, ko sem presenečena sama nad seboj.

Sabi

Z Anino in theta terapijo sem se spoznal pred dobre pol leta. V tistem času sem precej razmišljal o prihodnosti, saj mi smer v katero sem vodil življenje ni bila všeč. Iz izkušenj in dogodkov preteklosti sem si oblikoval sedanjost in si predstavljal prihodnost, tako, da sem bil ves čas ujet med srečo in nesrečo. Bil sem nesrečen v ljubezni, saj nisem znal ljubiti sebe, bil sem nesrečen v službi, saj nisem znal ceniti sebe, imel sem prijatelje, ki so iz mene črpali še tisto malo energije kar sem jo imel, večino dni sem prespal, bil nejevoljen in razočaran nad seboj in življenjem.


A vse to se je spremenilo kmalu po prvem srečanju. Kot pravi Anina, ji ob prvem klicu niti nisem dopustil povedati kaj theta pomeni, saj sem bil popolnoma prepričan, da je to tisto kar potrebujem in nisem potreboval nikakršnih dodatnih argumentov. Tja sem prišel  z odprtim srcem in željan spremembe. Predelala sva preteklost, rešila nekaj težkih občutkov, obnovila energije, oprostila zamere, zavrnitve in obžalovanja, sprostila intuicijo in odprla ter zavarovala srce.

Sedaj lahko po dolgem času rečem, da sem sposoben v svoje življenje privabiti vse kar mi srce poželi, ljubezen, bogastvo, srečo, zdravje…., brez prisotnosti strahu, tiščanja v prsih in samopljuvanja…. Življenje se mi spreminja vsak dan na bolje in bolje. Vsak dan spoznavam nove ljudi, vsak dan se na novo zaljubim v svet, ljudje, ki jih srečujem so vedno prijazni, stari prijatelji so iz mojega življenja odšli in prišli novi boljši, odnosi v službi se izboljšujejo, živim bolj zdravo in sem od takrat izgubil 25 kilogramčkov, počutim se odlično,  sem bolj samozavesten in znam sprejeti pohvale, ….

Zavedam se, da še nisem v celoti tam kjer si želim biti ampak sem definitivno blizu in na pravi poti. Sem srečen in vem da bom v prihodnosti le še bolj srečen.

Izpolnil sem si cilj ciljev in si dovolil biti srečen in ljubljen. Vse ostalo po tem pride samo od sebe.

Thanks Anina

Peter

Vesela sem, ker sem po naključju preko Lidije (Anine) srečala s theta tehniko. Theta nam ne spreminja stvari, ki se morajo zgoditi. Spremeni pa subjektivni odnos do teh stvari oziroma dogodkov.  Kajti le mi sami smo tisti, ki si na podlagi prepričanj ustvarjamo mnenje.
In če so ta prepričanja ustrezna, se z dogodki z lahkoto soočimo, spoprimemo, odreagiramo … skratka, če je bila za nas neka stvar obremenjujoča … nas po menjavi prepričanj ne obremenjuje več.

Barbara

Nedavno nazaj me je Anina prosila za nekaj besed ali misli o mojem srečanju z njenim delom.

Pa je najboljše, da začnem kar na začetku. Vedno me je zanimalo, če obstaja kaj več …. in česa smo sploh sposobni, ali lahko nadziramo misli in želje. Vendar je bila do tega trenutka to samo iluzija. Prvič sem z njo prišla v stik, ko se je ponesrečil moj oče in glede na to, da sem bila tudi sama prisotna na kraju nesreče, mi je bilo strašno težko sprejeti situacijo, da je usoda pač takšna in se je fizično življenje zanj zaključilo. Tej nesreči je sledil še niz raznih nesrečnih dogodkov in zdelo se je, da ne bo konca. Namesto objokovanja, tarnanja in obupovanja, smo izbrali drugačno, težjo pot. Soočali smo se s situacijo in se veliko pogovarjali. Kljub temu pa včasih človek, da uresniči svoje želje, potrebuje pomoč. Obrnili smo se na Anino, ki nam je našo pot olajšala s pomočjo čiščenja prostora ter osebnimi pozitivnimi afirmacijami za lepo življenje. S partnerjem sva poglobila vezo in sedaj pričakujeva sadež najine ljubezni. Naš dom je postal svetlejši in srečnejši, v službi žanjemo uspehe in prijateljstva so se okrepila. Ljudje, ki so nas ovirali na naši poti, se poslavljajo in odhajajo stran, v naše življenje pa prihajajo nove, srečnejše in bolj pozitivne osebe.
Smejte se in svet se bo smejal z vami, ljubite in svet vas bo ljubil!

Lep pozdrav in veliko uspeha
Daša

Moje izkušnje z Anino


Prvič sem se na gospo Anino obrnil, ko sem bil v dvomih, pisno.Njen naslov sem našel na internetu.
Kar mi je napisala v odgovoru je držalo, se je izpolnilo.Takrat mi je napisala, da lahko, če imam kakšno vprašanje za razlago, pokličem po telefonu.
Takrat nisem poklical.Sem se pa čez dve leti znašel v stiski in sem se spomnil nanjo.Poklical sem jo po telefonu.Kljub temu, da je bila v tujini, si je vzela čas in mi takoj pomagala.
Kar mi je povedala se je kasneje izkazalo za resnično.Podala je opis in lokacijo  osebe, ki mi je želela škoditi.Kasneje se je izkazalo, točno in natančno.
Zato sem se odločil, da sem se v nekem zame prelomnem obdobju življenja oglasil pri njej osebno na terapiji.
Po  tem osebnem srečanju se je moje življenje korenito spremenilo.Poleg terapije mi je svetovala tudi, naj preberem dve knjigi : Luise L. Hay : Življenje je tvoje in Rhonda Byrne: Skrivnost.
Obe knjigi sem prebral. Ne enkrat.Znova in znova.Šele po večkratnem branju sem doumel in razumel pravi pomen nekaterih besed, ki mi jih je ga.Anina povedala.  Terapijo pa svetujem vsakemu, ki se želi znebiti bremen preteklosti. Sedaj se oglasim pri njej, ko imam kakšno vprašanje. Meni je pomagala ogromno in sem ji za vse zelo hvaležen.
Vem, da  bom, ko bom v večjem dvomu spet našel pot do nje.

Brane