LETNA DELAVNICA: “Svojo usodo kreiramo sami”.

Izrek mojega življenja bi lahko rekla. Vedno so mi govorili, da je usoda zapisana in vedno znova sem trdila, da jo kreiramo sami. S to delavnico, »Svojo usodo kreiramo sami«,  to trditev že deset let potrjujemo, vedno znova, ko skupaj z vami kreiramo vaša nova življenja.

Ustvarili smo že toliko novih, lepih zgodb, toliko lepih trenutkov in »nemogočih« presenečenj, da z največjim veseljem, nadaljujem zgodbo delavnice. V zadnjem času, smo sicer veliko več delali individualno, a tudi delo v skupini ima vsekakor svoje čare. Tako nadaljujemo z novimi skupinami, z novimi preobrazbami …

Vsaka obnova, prenova, potrebuje svoj čas. Tudi »prenova življenja« se ne zgodi čez noč. Se pa zgodi v obdobju približno enega leta. Toliko časa namreč traja moj program celostne osebnostne preobrazbe – delavnica »Svojo usodo kreiramo sami«.

Delavnica je primerna za vse, ki ste pripravljeni začeti znova, za vse, ki ste pripravljeni sprejeti spremembe v svoja življenja, namreč te so v tem letu stalnica! Spreminjate se vi in spreminja se vaše življenje … redno. Včasih je naporno, a življenje postaja vedno bolj lahkotno in vedno bolj je … Vaše.

Program lahko izvajamo tako individualno, kot v skupini. Prednost skupine je, da imate ob sebi, poleg mene,  še dodatno podporo pri tistih, ki gredo skozi preobrazbo hkrati z vami. Redne delavnice vam postanejo še bolj zabavne, saj so skupinsko druženje, na katerih delamo sicer zelo aktivno. Poleg tega, da se lahko navadite delovanja v skupini, se odvadite sramežljivosti in lahkotneje pridobite na samozavesti. Pridružite se skupini, kjer tako kot vi, vsak zase išče svoje mesto pod soncem. Vsak ima edinstvene blokade, ki jih skupaj odpravljamo tako na zavestni, kot na podzavestni ravni.

Moj dar jasnočutnosti in jasnovidnosti mi omogoča, da blokade odpravljamo hitro in predvsem, da odpravljamo tiste, ki so res pomembne v vašem življenju. Delam z lastnimi tehnikami, ki sem jih razvila v svojem aktivnem raziskovanju življenja, energij, sebe in drugih. Svoje življenje raziskujem že od otroštva, od leta 2005 pa pomagam tudi tistim, ki si želite zaživeti lepše, bolj lahkotno življenje. Tistim, ki želite bolje spoznati sebe in živeti z ljubeznijo do sebe in svojega življenja. Sem zagovornica uporabne duhovnosti, zato so moje tehnike, moji nasveti in konec koncev moji načini dela zelo življenjski, vsakodnevni. Marsikdo je presenečen, ko začne enkrat delati z mano, a glede na to, da ostanejo in skupaj nadaljujemo delo, so očitno nad tem tudi navdušeni. 

Mene najbolj navdušujejo čudoviti rezultati. Na novo zaživeta življenja, ljudje, ki sprejmejo in zaživijo svojo resnico – ko jim lahko pomagam in vidim, da so z mojo pomočjo našli Sebe. To je zame neprecenljivo.

Kljub temu, da delamo v skupini, dobite individualno obravnavo, individualna videnja in odpravljanje blokad. Skupine so manjše in skupaj raziskujemo vsa področja; telo, osebnost, partnerstvo, poslovno uspešnost, odnose v družini … in še marsikaj … lahko bi rekla Vse in še Več. Z vsako skupino program prilagodim, glede na potrebe ljudi, ki ste se zbrali skupaj.

Si pripravljen-a na novo pot? Si pripravljen-a na Svojo pot?

Prijavi se na delavnico in začnemo … kmalu!

Anina

Tehnični podatki:

Trajanje delavnice: Eno srečanje na mesec, po 4 ure (približno 12 mesecev – lahko manj ali več – odvisno od skupine).

Datumi: termine določimo na začetku preobrazbe. Za najboljše rezultate, je obvezna udeležba na vseh delavnicah. Predanost Sebi je torej pomembna. Se znate dati na prvo mesto?

Cena: 80 eur / srečanje

Lokacija: Savinjska dolina

Prijave: cudovite.delavnice@yahoo.com – Kaja, organizatorka delavnic pri Anina, šola življenja

 

Pričevanja udeležencev:

Delavnico »Svojo usodo kreiramo sami / Čudovito življenje« priporočam prav vsakomur, saj je dobesedno »life changing« izkušnja. Odkar sem začela hoditi na delavnico, se je moje življenje zasukalo, ne samo za 180 stopinj, ampak za 360 in se še naprej obrača…na bolje!

Od tega, da sem izboljšala svoje splošno počutje na izredno pozitivno in, da se praktično ves čas počutim dobro, če ne celo odlično, do tega, da sem se znebila kar nekaj strahov, ki so redno spremljali moje življenje, pa vse do spremembe odnosa z ljudmi, nad katerimi sem že skoraj obupala. S spoznanjem, da lahko s tem, ko spreminjam sebe, dejansko spreminjam tudi vse, kar se mi v življenju dogaja, sem začela spreminjati odnose in situacije v mojem življenju – na bolje! Drugi sedaj čisto drugače reagirajo name, ker sem seveda jaz drugače naravnana in ljudje, ki so me prej spravljali ob živce, so se preprosto spremenili ali pač odšli iz mojega življenja.

Svojo usodo čisto zares kreiramo sami in od začetka delavnice, eno leto nazaj, ko so moje življenjske sanje glede kariere, ki sem si jo želela, bile samo sanje, take, ki so se zdele kot kvantni preskok od mojega življenja takrat, sem prišla do točke, kjer so se te sanje čisto zares začele uresničevati. »Ne morem verjeti!« je postala zelo obrabljena fraza v mojem vsakdanjiku in tako sem preprosto začela verjeti.

Prvič po zelo dolgem času se počutim popolnoma zadovoljna v svoji koži in komaj čakam na to, kaj mi bo prinesel vsak nov dan.

Dandanes živim po načelih »Življenje je lepo!« in »Carpe diem!«.

Sončica

Še več pričevanj TU.