PRIJAVE za delavnico: “Svojo usodo kreiramo sami” ODPRTE

Vsaka obnova, prenova, potrebuje svoj čas. Tudi »prenova življenja« se ne zgodi čez noč. Se pa zgodi v obdobju  dobrega leta. Toliko časa namreč traja moj program celostne osebnostne preobrazbe – delavnica »Svojo usodo kreiramo sami«.
Ustvarili smo že toliko novih, lepih zgodb, toliko lepih trenutkov in »nemogočih« presenečenj, da z največjim veseljem, po desetih uspešnih letih izvajanja nadaljujem zgodbo te delavnice.

Prednost skupine je, da imate ob sebi, poleg mene, še dodatno podporo pri tistih, ki gredo skozi preobrazbo hkrati z vami. Redne delavnice vam postanejo še bolj zabavne, saj so skupinsko druženje, na katerih delamo sicer zelo aktivno. Poleg tega, da se lahko navadite delovanja v skupini, se odvadite sramežljivosti in lahkotneje pridobite na samozavesti. Pridružite se skupini, kjer tako kot vi, vsak zase išče svoje mesto pod soncem. Vsak ima edinstvene blokade, ki jih skupaj odpravljamo tako na zavestni, kot na podzavestni ravni.

Blokade odpravljamo hitro in predvsem odpravljamo tiste, ki so res pomembne v vašem življenju. Delam z lastnimi tehnikami, ki sem jih razvila v svojem aktivnem raziskovanju življenja, energij, sebe in drugih.

Delavnica je zato primerna za vse, ki ste pripravljeni začeti znova, za vse, ki ste pripravljeni sprejeti spremembe v svoja življenja, namreč bodo v tem letu stalnica! Spreminjali se boste vi in spreminjalo se bo vaše življenje … redno. Včasih je naporno, a življenje postaja vedno bolj lahkotno in vedno bolj je … Vaše.

➡️ Okvirni mesečni plan:

1. Individualni vpogled in odpuščanje preteklosti
2. Primarna družina – razreševanje odnosa z mamo, očetom in brati ali sestrami.
3. Razreševanje odnosa s prijatelji, sorodniki in družbo na splošno
4. Ljubezen v mojem življenju in partnerstvo I
5. Partnerstvo II
6. Obilje I
7. Obilje II
8. Poklicna pot
9. Energijska vibracija čustev I
10. Energijska vibracija čustev II
11. Moje telo I
12. Moje telo II
13. Moje telo III
14. Manifestacija življenja naprej

💫DODATEK – IZBIRNO💫
Testiranje in spreminjanje množice prepričanj, ki potrjujejo očiščenje podzavestnih vzorcev na vseh področjih življenja.

*Plan se lahko spreminja glede na potrebe skupine, tako vsebinsko, kot časovno.

➡️ Se dobro bere? Super! 🤩 Svoje mesto na delavnici si rezerviraj na: anina@cudovitozivljenje.si

➡️ “Kaj lahko pričakujem od letne delavnice Svojo usodo kreiramo sami?”

Lahko pričakujete spremembe vsak mesec sproti. Po vsaki delavnici boste začeli opažati majhne spremembe pri sebi, na svojem počutju, sprejemanju sebe in drugih. Saj veste kako gre znani rek, če hočeš spremeniti svet, začni pri sebi. 🙂
In vaš svet se bo zagotovo spremenil. Vsak mesec znova, na bolje. Stvari, ki so se vam včasih zdele nemogoče, boste opravili z lahkoto, tečen sodelavec bo naenkrat postal bolj prijazen, partner ljubeč in pozoren. Z ramen vam bodo odpadla težka bremena, ko se jih boste naučili ljubeznivo spustiti, da gredo svojo pot. Zaupali boste življenju in zato bo tudi življenje zaupalo vam. Dobili boste samozavest, da se lotite česa, kar si nikoli niste upali niti sanjati, da bi uresničili. Odprli se vam bodo novi pogledi na svet in nova vrata priložnosti. Seveda pa je potovanje osebne rasti pri vsakem od nas unikatno, zato bi bilo nespametno govoriti, da bo ta pot pri vseh enaka. Lahko pa vam zagotovim, da bo vredna in da si boste na koncu leta neskončno hvaležni, da ste se podali nanjo.

➡️ “Še nikoli nisem bil/a na čem podobnem in malo dvomim v te energije, zakaj bi sploh prišl/a?”

Verjamem, da vam gredo po glavi misli: “Kako to deluje, a sploh deluje, zakaj deluje, to je kr neki”… Vem pa tudi, da tudi vas, ker živite to življenje na Zemlji v tem času pestijo razne težave, problemi, zamere, žalost, bolezni… zato vam predlagam, da se najprej slišiva in se dogovoriva za kratko brezplačno uvodno srečanje, kjer bova ugotovila, ali vam sploh lahko pomagam, če sploh sva za skupaj. 🙂 Takrat vam lahko naredim tudi energijsko branje, torej uvide v to kje v življenju ste ta trenutek in na čem bi bilo dobro delati. Po tem srečanju se boste odločili, če je delavnica za vas primerna ali ne.

➡️ “Z Anino sem že delal/a, je to tudi zame?”

Odlično, to pomeni da se že poznava in da že veš, kako stvari delujejo. Potem si pripravljen/a na nekaj več, na naslednji korak, na novo stopničko. Zelo se veselim, da bova skupaj na tej poti!

➡️ “Moje življenje je totano v *** (vstavite najljubšo kletvico), ne vem, če mi lahko pomagaš.”

Zame nerešljivi problemi in nemogoče težave ne obstajajo. Trdno verjamem, da vam lahko pomagam še iz tako temne situacije. Morda bova rabila dlje časa, da bova prišla do željenega izboljšanja, bova pa tja sigurno prišla, skupaj in s podporo ostalih v skupini.

➡️ “Z Anino trenutno že delam na polno preko telefona oz. iz oči v oči, me pa vseeno zanimajo kakšne nove delavnice, kaj mi priporočaš?”

Oglasi se mi na anina@cudovitozivljenje.si, in skupaj bomo ugotovili, kaj bi bilo najbolj primerno zate.

➡️ Svoje mesto na delavnici si rezervirate na: anina@cudovitozivljenje.si

❤️ Število mest je omejeno. ❤️

💫 Trajanje delavnice: Eno srečanje na mesec, po 4 ure (približno 14 mesecev – lahko manj ali več – odvisno od skupine).

💫 Datumi: termine določimo na začetku preobrazbe. Za najboljše rezultate, je obvezna udeležba na vseh delavnicah. Predanost Sebi je torej pomembna. Se znaš dati na prvo mesto? 😉

💫 Lokacija: Spodnja Savinjska dolina – točna lokacija bo znana naknadno

💫 Prispevek: 80 eur na mesec ( se plačuje sproti)

 

 

Pričevanja udeležencev:

Poglej video z Ajdo, ki je bila udeleženka ene od prvih delavnic TU.

Delavnico »Svojo usodo kreiramo sami / Čudovito življenje« priporočam prav vsakomur, saj je dobesedno »life changing« izkušnja. Odkar sem začela hoditi na delavnico, se je moje življenje zasukalo, ne samo za 180 stopinj, ampak za 360 in se še naprej obrača…na bolje!

Od tega, da sem izboljšala svoje splošno počutje na izredno pozitivno in, da se praktično ves čas počutim dobro, če ne celo odlično, do tega, da sem se znebila kar nekaj strahov, ki so redno spremljali moje življenje, pa vse do spremembe odnosa z ljudmi, nad katerimi sem že skoraj obupala. S spoznanjem, da lahko s tem, ko spreminjam sebe, dejansko spreminjam tudi vse, kar se mi v življenju dogaja, sem začela spreminjati odnose in situacije v mojem življenju – na bolje! Drugi sedaj čisto drugače reagirajo name, ker sem seveda jaz drugače naravnana in ljudje, ki so me prej spravljali ob živce, so se preprosto spremenili ali pač odšli iz mojega življenja.

Svojo usodo čisto zares kreiramo sami in od začetka delavnice, eno leto nazaj, ko so moje življenjske sanje glede kariere, ki sem si jo želela, bile samo sanje, take, ki so se zdele kot kvantni preskok od mojega življenja takrat, sem prišla do točke, kjer so se te sanje čisto zares začele uresničevati. »Ne morem verjeti!« je postala zelo obrabljena fraza v mojem vsakdanjiku in tako sem preprosto začela verjeti.

Prvič po zelo dolgem času se počutim popolnoma zadovoljna v svoji koži in komaj čakam na to, kaj mi bo prinesel vsak nov dan.

Dandanes živim po načelih »Življenje je lepo!« in »Carpe diem!«.

Sončica

Še več pričevanj TU.